Változás a kórházban!

2020. április 25., szombat 09:54

Megszűnt a központi betegfelvétel – új betegutak a H épület szakrendelőibe, a laboratóriumba (vérvételre), a radiológiára (röntgenbe) – közölte a tatabányai Szent Borbála kórház.

A központi betegfelvétel megszűnt, a betegregisztráció és a betegfelvétel a szakrendelőkben történik. A H épületben működő szakrendelők helye nem változott, azonban a központi egység (aula) lezárása miatt, módosított útvonalon érhetők el. Az intézkedésre a H épület átprofilozása miatt került sor: továbbiakban az első emeleten, valamint a 3. emelettől az 5. szintig koronavírus gyanús és a fertőzöttek kezelése folyik. A második emeleten, a két rövid szárnyban, a kardiológiai és neurológiai betegek ellátása folyamatos. Ezekre az osztályokra az L épületből lehet eljutni, a második emeleti átjárón keresztül.

Kérjük, hogy nagy figyelemmel közelítsenek az épület felé, és az épületbe csak a kijelölt „zöld” utakon lépjenek be! Minden óvintézkedést megtettünk annak érdekében, hogy a fertőző és tiszta utak ne keveredjenek.

A mellékelt térképen jelöltük a bejáratokat!

1. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: - Sebészeti Szakrendelő, Urológiai Szakrendelő, Gasztroenterológiai Szakrendelő, Ortopédiai Szakrendelő, Baleseti Sebészeti Ellátóhely, Idegsebészeti Szakrendelő

2. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Kardiológia Szakrendelő, Neurológia Szakrendelő, Reumatológia Szakrendelő

3. útvonal és bejárat a következő szakrendelésekhez: Radiológia – Röntgen, Laboratórium – Vérvétel, Izotópdiagnosztika

Kérdéseikkel forduljanak hozzánk bizalommal, hívják munkaidőben kollégáinkat a koronavonalon: a 06 34 515 549-es telefonszámon, vagy írjanak az info@tatabanyakorhaz.hu e-mail címre.

Kevesebb