Ismét végez óracserét és új bekötést az ÉDV

2020. május 20., szerda 05:52

A Vízmű ismét végez helyszíni munkálatokat a kijárási korlátozás enyhítése okán. Az ügyfélszolgálati irodák azonban továbbra is zárva vannak.

A kijárási korlátozás feloldását követően az Észak-dunántúli Vízmű Zrt.-nél is újraindult az élet. A Vízmű több, a koronavírus és a korlátozások miatt felfüggesztett tevékenységét újraindította, közölte a társaság. A cég kiemelte, hogy a szigorú munka- és egészségvédelmi szabályok betartása és a biztonságos feladatellátáshoz szükséges feltételek biztosítása mellett végzi a munkálatokat.

Így az ingatlanok meglévő vízmérőinek esedékes cseréjét vagy plombálását, illetve új bekötéseket is elvégzi a társaság. Ismét végeznek hálózatellenőrzési munkálatokat, tulajdonosváltozásokkal összefüggő ellenőrzéseket, és az átadási pontokon lévő technikai vízmérők leolvasását.

Emellett a megrendelőktől hozzájuk beérkező hálózatdiagnosztikai munkavégzésre vonatkozó igényt, a csatornakamerázás nem üzembiztonsággal összefüggő részeit, valamint a csatorna bekötések átvételére irányuló tevékenységek végrehajtását is ismét elvégzi az ÉDV.

Az ÉDV felhívja a figyelmet, hogy ügyfélkapcsolati irodáikat továbbra is zárva tartják a felhasználók és dolgozóik védelme, és a fertőzésveszély kockázatának csökkentése érdekében. A Vízmű ügyfélkapcsolati munkatársai azonban továbbra is várják a fogyasztók megkeresését a társaság elérhetőségein.

Kevesebb