Vértessomlói Sportnap

2023. június 5., hétfő 13:27

A focilabdáé volt a főszerep június 3-án Vértessomlón, ahol kicsiknek és nagyoknak idén is többféle bajnokságot szervezett a Vértessomlói Községi Sportkör a hagyományos Sportnap keretében.

Délelőtt a Rieder Antal emléktornán a gyerekeké volt a főszerep. A helyi iskola egykori igazgatója majdnem 45 évig irányította az intézményt, miközben felvirágoztatta a község sportéletét is. A tiszteletére rendezett U10-es kispályás tornát a kecskédi ifjak nyerték, második helyen Vértessomló végzett. A harmadik helyezett Nyergesújfalu lett, őket követte a Tatabányai Vasas, illetve Környe csapata.

A tornával párhuzamosan zajlott a lábtenisz bajnokság, ahol 15 csapatért izgulhattak a szurkolók. A három pályán zajló mérkőzéseket végül szoros versenyben a Szepesi Bence – Altrichter Tamás páros nyerte, második helyen Szipőcs Ervin és Piroska József végzett, a dobogó harmadik fokára pedig Antalovits Ádám és Tardi Péter léphetett fel.

Délután érkeztek a Somló Kupa résztvevői, ahol négy helyi csapat mérte össze egymással futball tudását. A jó hangulatú meccseken szoros küzdelemben az Öregfiúk bizonyultak a legjobbnak, második lett a Kocsma Válogatott, harmadik helyen az Ifi csapat végzett, a Felnőtt csapat teljesítménye pedig a negyedik helyre volt elegendő.

A nap végén a sportnap izgalmait bárki levezethette a helyi tornateremben szervezett sportbulin, aminek bevételéből a Vöröskereszt Vértessomlói Szervezete is részesült.

Az esemény fotóit a Galériában tekintheti meg.

Kevesebb