A nyarat köszöntötték

2017. május 27., szombat 17:30

Három esztendeje teremtette meg a környei Idősek Klubja a nyárköszöntő program hagyományát, amely évről-évre egyre több vendéget csábít, hiszen ilyenkor nemcsak a helybeli, hanem a kistérségi társuláshoz tartozó otthonok, klubok tagjait is invitálják a gyönyörű tóparti környezetbe, hogy megszínesítsék a mindennapjaikat, s hogy új ismeretségeket, barátságokat kössenek.

Az eseményt, melyet a járásból érkező hölgyek, urak mellett Igó István is megtisztelt jelenlétével Vértessomlóról, Halász-Becker Anita szolgálatvezető ezekkel a gondolatokkal nyitotta meg: minden reggel hordoz magában egy áldást, ami csak arra a napra szól, és nem lehet eltenni egy másik alkalomra, vagy újra felhasználni. Ez a rejtett áldás akár lehet egy régi ismerőssel való találkozás, egy kedves ember mosolya, apró örömök a mindennapokban.

Beke László, a házigazdák polgármestere ki is emelte köszöntőjében, hogy a végre nyáriassá váló idő minden bizonnyal a rendezvényt tisztelte meg, s valamennyi jelenlévő számára azt kívánta, hogy újabb szép emlékekkel gazdagodjanak Környén.

Kevesebb