Sportnap a Falunapon

2017. június 5., hétfő 14:15

Egész nap, több játéktéren is pattogott a labda Vértessomlón szombaton, s a tikkasztó hőségben egy-egy mérkőzés után igazán felüdülés volt a gyerkőcöknek a játék a tűzoltó spricnivel, pontosabban egymás locsolása...

Délelőtt az U9-es korosztály Tatáról, Lábatlanról, Tatabányáról, Komáromból, Nyergesújfaluról, Szárról, és természetesen helyből érkező csapatai harcoltak a gólokért és a hatodik Rieder Antal Emléktorna dobogós helyezéseiért. A gyerekek majdnem harminc mérkőzést játszottak le, mire kialakult a végső sorrend: a Vulkán a tavalyihoz hasonlóan idén is a dobogó harmadik helyén végzett, ezüstérmes teljesítményt nyújtottak a nyergesújfalui gyerekek, míg az emléktorna legjobbjának a Komárom bizonyult.

A gyerekekkel párhuzamosan idén rekordszámú, 20 páros küzdött a lábtenisz bajnokság során, melyet végül a valamikor a vértessomlói csapat színeiben játszó Nagy Norbert-Hanikám Ákos páros nyert meg.

A felnőttek délután csaptak össze a Somló Kupáért, a férfiaknál kizárólag hazaiak neveztek, s a villámkupa olyannyira szorosnak bizonyult, hogy három csapat is 6 ponttal zárt, így a gólkülönbség döntött: elsők lettek az ifik, második a „Kocsmaválogatott”, harmadik a felnőttek csapata.

A hölgyeknél a tatabányai Amazonok végeztek az élen, másodikként zárt a Vértessomló U18-as együttese, s ugyanannyi ponttal, azonos gólaránnyal osztozott a harmadik helyen az Annavölgy és a szintén somlói hölgyek alkotta „Tűzoltólányok” együttese.

Az esemény képeit a Fotótárban tekintheti meg!

Kevesebb