Meglepték Egomot

2018. szeptember 14., péntek 10:24

A Vértessomló a forduló meglepetését mutatta be az Esztergom ellen. Az esztergomiak három forduló után hibátlanul álltak, így a találkozó esélyesei voltak, de arról se feledkezzünk meg, hogy a Vértessomló tud bravúrokat bemutatni – tudósít a legutóbbi fordulóról a ke-foci.hu.

Nem volt ez másképp most sem: az első húsz percben kettőt rúgtak, amivel igencsak megfogták a vendégeket. Kiss ugyan szépített, de a szünetre mégis kétgólos előnnyel mehetett Somló, miután Antalovits is betalált. A térfélcsere után újra visszakapaszkodott az Esztergom, de az egyenlítő gólt nem sikerült megszerezniük. Az utolsó percekben aztán jött Kovács, és meglőtte a mindent eldöntő gólt, amivel a Vértessomló otthon tartotta a három pontot.

Vértessomlói KSK–FC Esztergom 4–2 (3–1)
Vértessomló, vezette: Frank V. L. (Havasházi Sz., Sirokmán A.)
Vértessomló: Ujszászi – Szomolya, Fábián, Eigner B., Erdei, Koller, Antalovits, Szepesi (Petőcz, 92.), Batin, Kovács K., Kovács S. Vezetőedző: Dupai János.
Esztergom: Iványi – Budavári (Patos, 57.), Chrompota, Faragó B., Szlovák (Faragó M., 46.), Klátyik, Dékány (Molnár, 77.), Kiss, Várszegi D., Horváth (Bokros, 65.), Gyebnár. Vezetőedző: Szivák Krisztián.
Gólszerzők: Szomolya (15.), Koller (20.), Antalovits (45.), Kovács K. (87.), illetve Kiss (37.), Klátyik (53.)

Kevesebb