Vértessomló

Hírek

Népszerű cikkek

Ezüstérem Horvátországból

2023. szeptember 18., hétfő 06:07

15. alkalommal rendezték meg szeptember második hétvégéjén a Horvát Köztársaság Tűzoltó Ifjúsági Országos Versenyét, melynek a Pag-szigeti Novalja volt a helyszíne. A versenyre a Magyar Tűzoltó Szövetség is meghívást kapott, a versenyre a magyarországi Országos Tűzoltó Versenyen 2023-ban legjobb ponteredményt elért csapata utazhatott, amely a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület ifjúsági leány raja volt.

A megmérettetésen 19 horvát megye 108 raja, valamint Szlovéniából és Magyarországról érkezett csapatok, mintegy másfélezer versenyző vett részt, a lebonyolítást 110 versenybíró és közel ugyanennyi technikai személyzet munkája segítette.

A versenyre Davor Božinović miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter is ellátogatott. A magas rangú vezető megtekintette a verseny csapatokat, amelyek akadály- és váltógyakorlatokban, valamint vidám tűzoltójátékokban versenyeztek.

A versenyen a magyar ifjúsági leány csapat, a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület ifjúsági leány raja második helyezést szerzett vendég kategóriában.

A záróünnepségen Schäffer László, a Magyar Tűzoltó Szövetség Tűzoltóverseny Bizottságának vezetője megköszönte a meghívást és a győztes csapatoknak sok sikert kívánt a további versenyekhez.

Schäffer László, aki egyben a Vértessomlói Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke, a csapat nevében ezúton fejezi ki köszönetét a szülők, szurkolók és minden támogató számára, akik hozzájárultak, hogy a külföldi versenyen ismét méltóképpen képviselhessék Magyarországot és Vértessomlót.

Az esemény képeit a Galériában tekintheti meg.

május

1 Majális

  • Időpont: szerda 16:00
  • Helyszín: Nyugdíjas Ház

11 Nemzetiségi Falunap

  • Időpont: szombat 0:00
  • Helyszín: Sportpálya, Sportcsarnok

Háziorvosi rendelés

2024. március 12., kedd 05:43

Értesítjük kedves betegeinket, hogy 2024. március 11 – 2024. március 22-ig a rendelési idő az alábbiak szerint változik:

Bővebben

Lomtalanítás Vértessomlón

2024. február 28., szerda 11:33

Az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. március 25-én végez lomtalanítást Vértessomlón az érvényes hulladékszállítási szerződéssel rendelkező lakossági ügyfelek részére.

Bővebben

Címünk

Vértessomlói Közös Önkormányzati Hivatal
2823 Vértessomló, Rákóczi Ferenc utca 63.

Elérhetőségeink

Ügyfélfogadás

  • Hétfő: 13 - 16:30 óráig
  • Szerda: 9 - 12 óráig és 13 - 16 óráig
  • Péntek: 9 - 11 óráig

Legnépszerűbb cikkek